Forside Indhold og distribution Film

Gå bag om kameraet på ’The Last Jedi’

-

Man behøver ikke vente på at den næste Star Wars-film kommer ud på Blu-ray for at komme bag om filmen.

Der vil givetvis blive afsløret en del mere i de featurette-film, der kommer efter premieren på ’The Last Jedi’, men Lucasfilm har allerede ladet lidt slippe ud nu.

Annonce:

Det er en to et halvt minut lang video, der primært fokuserer på filmens unge instruktør, Rian Johnson. Siden de to andre film i den nye trilogi har den velkendte JJ Abrams som instruktør, er der måske god grund til at lære Johnson at kende.

Hvis man ikke har set tidligere Johnson-film som ’Brick’ og ’Looper’ ved man måske ikke, at manden har et stort talent for at portrættere meget menneskelige karakterer, selv om omgivelserne og omstændighederne i filmen er temmelig fantasifulde og virkelighedsfjerne.

Hvis du har set de andre trailere behøver du ikke være bange for spoilere, men det er hyggeligt at se skuespillerne i filmen prise Rian Johnsons evner – inklusive salig Carrie Fisher.

 

Annonce:
Forrige artikelDom: Teleselskaber skal udlevere pirat-adresser
Næste artikelGiv Spotify et ’Stranger Things’-tema
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.