Forside Nyheder

Godt nyt: LG B6 har fået HLG HDR opdatering

-

I sommer kom LG med en opdatering til visse 2016 modeller af deres OLED TV der gav TV’ene HLG HDR, men B6 modellen som har solgt i tusindvis i Danmark var ikke med i opdateringen.

Men det er det nu. For kort tid siden kom der en opdatering til LG B6 version 05.30.03, og selvom der ikke stod noget om HLG HDR i noterne om softwaren, kan recordere.dk i dag bekræfte at TV’et nu understøtter HLG HDR.

Annonce:

Recordere.dk har et 65″ LG B6 med softwaren installeret, og den nyeste iPlayer fra BBC har en beta funktion hvor man kan teste et UHD klip fra Planet Earth II med HLG HDR.

Da vi startede den video, sprang TV’et i HLG HDR mode.

Klippet fra Planet Earth II er 7:40 min. langt og er virkeligt premium indhold, der viser fremtiden for streaming hos BBC.  Vi har selv UHD Blu-ray med Planet Earth II, og selvom der stadig er forskel, er der ingen tvivl om at HLG HDR versionen let kan slå den almindelige blu-ray udgivelse.

 

 

Og selvom det er det eneste man kan teste lige nu, så er det glædeligt nyt for LG B6 ejere.

 

Hvordan kan du teste ?

For at bruge iPlayer fra BBC, skal du have en VPN / Proxy løsning der understøtter at du placerer dit TV eller hele dit net i England.

 

Annonce:
Forrige artikelAfsløring: Bilka solgte samme iPhone billigere blot 5 dage før “prisfejl”
Næste artikelFilm-tjeneste med indbygget censur går konkurs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.