Forside Nyheder

HBO Nordics nye børneunivers er en del af abonnementet

-

HBO Nordic supplerer nu voksenserierne med Toonix, der er et nyt univers for børne- og familieindhold.

Streamingtjenesten HBO Nordic bliver nu mere ‘komplet’. Fra hidtil at have fokuseret på de voksne, så bliver serier til børn og familier nu også en del af tilbudet.

Annonce:

Det nye univers – den nye sektion – har fået navet Toonix.

Her tilbydes en blanding af kvalitetsserier for børn og voksne, børne- og familie-serier, med indhold hentet fra Turners Cartoon Network Studios, Warner Bros. Animation og mange andre.

“Vi er stolte af, at vi nu kan tilbyde vores abonnenter kvalitetsindhold til børn og familier. Toonix er den perfekte tilføjelse til vores i forvejen stærke indhold på HBO Nordic, og det giver tv-seriefans og deres familier mulighed for at nyde deres favoritindhold på samme tjeneste”, fortæller siger Tom Nielsen, Vice President PR, HBO Europe.

Alt indhold på Toonix er oversat til dansk – og er, som den øvrige del på HBO Nordic, uden reklamer.

 

 

Indholdet på Toonix

Ovenfor et udvalg af det indhold der kan streames gennem HBO Nordic nu, men det vil løbende blive udvidet og udbygget. HBO Nordic fortæller at der vil blive tilføjet nyt hver uge.

Af serier vil der være adgang til favoritter som ‘Looney Tunes’, ‘The Amazing World of Gumball’, ‘Powerpuff Pigerne’, ‘Adventure Time’, ‘Ben 10’, ‘Teen Titans Go!’, ‘Lego Ninjago’, ‘Scooby-Doo’ og ‘Tom og Jerry’.

Der er også klassikere til de mindre børn, fx en dansk kending som ‘Rasmus Klump’, og andre børnehit som ‘Alfons Åberg’, ‘Pippi Langstrømpe’, ‘Bamse’, ‘Mumitroldene’, ‘F for Får’ og ‘My Little Pony’.

Med Dance Academy kan familiens tweens blive underholdt og en filmsektion til hele familien inkluderer titler som ‘Arthur og Minimoyserne’ og ‘Den magiske legetøjsbutik’.

 

Dance Academy

 

Pris og tilgængelighed

Toonix er en del af abonnementet på HBO Nordic og tilgængelig nu.

Prisen for HBO Nordic er kr. 89/måned (uden binding).

 

Annonce:
Forrige artikelHer er Samsungs Mixed Reality-headset
Næste artikelNu har Boxer og Stofa samme ejer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.