Forside Nyheder

Microsoft køber AltSpaceVR og laver en MR-udgave af Halo

-

Det er ikke altid, det kan betale sig at være tidligt ude i techverdenen.

Det har AltSpaceVR fået at mærke. Det sociale netværksmedie, der bringer brugeren ind i en Second Life-lignende virkelighed (bill.), men blot i Virtual Reality, har ikke rigtigt kunnet få økonomien til at løbe rundt.

Annonce:

Nu har Microsoft imidlertid reddet firmaet fra konkursdøden ved at opkøbe det. Det giver Microsofts Mixed Reality-satsning en social platform, der kan blive en konkurrent til Facebooks fremtidige VR- og AR-initiativer.

AltSpaceVR kommer dermed til Windows Mixed Reality, men kan allerede findes på langt de fleste VR-platforme.

Annonceringen af opkøbet skete under en Mixed Reality-event, Microsoft netop har afholdt. Her afslørede firmaet også, at der er en Mixed Reality-version på vej af firmaets populære spilserie, Halo. Vi vidste allerede, at der var planer for at bringe Halo-serien ind i den virtuelle virkelighed, men nu kommer den første, lille smagsprøve

17. oktober vil ’Halo: Recruit’ nemlig blive tilgængelig som download. Det er ikke et fuldt udviklet spil, men mere et lille spil, der kan demonstrere, hvad der venter senere i fremtiden.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.