Forside Nyheder

Produktionen af ’House of Cards’ sæson 6 lukket ned

-

Anklagerne om seksuelt overgreb rettet mod Kevin Spacey kan nu også få konsekvenser for den sidste sæson af ’House of Cards’.

Som Netflix’ første, store, helt egenproducerede successerie (Lillyhammer, der gik forud, var produceret sammen med NRK), har ’House of Cards’ et særlig plads i Netflix’ historie, og det var derfor ganske forståeligt, at sex-anklagerne mod Spacey førte til en lukning af serien efter den sæson, der produceres lige nu.

Annonce:

Det er seriens sjette sæson, men selv den er nu i fare ovenpå gårsdagens udmelding om, at sæsonen bliver seriens sidste. Netflix og seriens co-produktionsselskab, Media Rights Capital, meldte ud tirsdag morgen, at produktionen af sæson seks er blevet lukket ned ”indtil videre”.

I en pressemeddelelse hedder det, at de to produktionsselskaber ”har valgt at standse produktionen af ’House of Cards’ sæson seks indtil videre, for at give os selv tid til at at gennemgå situationen og tage eventuelle bekymringer blandt skuespillere og filmcrew under behandling”

Hvad det præcis får af konsekvenser for seriens sjette sæson har hverken Netflix eller Media Rights Capital villet ud med endnu. I værste tilfælde kan vi blive helt snydt for den afsluttende sæson, men serien kan også blot gå hen og blive en smule forsinket.

Som The Verge skriver, kan beslutningen om at lukke produktionen ned også sætte en eventuel spin-off i fare. Flere medier har i de sidste 24 timer rapporteret om, at en ’House of Cards’-spin-off, evt. med Frank Underwoods stabschef Douglas Stamper (Michael Kelly) i hovedrollen, er under overvejelse.

 

Annonce:
Forrige artikelVisse Apple Watch Series 3-modeller har problemer med skærmen
Næste artikelApple TV 4K får automatisk skifte af billedfrekvens og SDR/HDR
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.