Forside Produkter Mobil

Rose Pink kommer til Samsung Galaxy S8 og S8+

-
Den nye Rose Pink farve til Samsung Galaxy S8/S8+

Samsung lancerer nu den femte farve og udvider sit sortiment af flagskibsmodellerne Galaxy S8 og Galaxy S8+. Fra og med i dag den 23. oktober 2017 er den nye farve Rose Pink tilgængelig i butikkerne i Danmark.

–Vi er glade for at introducere Rose Pink til Galaxy S8-familien, og vi håber, at denne farve bliver lige så populær, som efterspørgslen har været, fortæller Jimmy Voss, Head of IM hos Samsung Danmark.

Læs vores store test af Samsung Galaxy S8/S8+

Rose Pink-paletten er ligesom tidligere farver i Galaxy-serien inspireret af naturen og designet til at skabe harmoni og blødhed til overfladerne af glas og metal. Samsung Galaxy S8 og S8+ har udover unikke farver og design også den nyeste teknologi. Takket være Infinity-skærmen, et økosystem af tjenester og en smartere brugerflade, er disse mobiltelefoner designet til at forbedre brugeroplevelsen.

Udover den nye farve fås telefonerne også i farverne Coral Blue, Midnight Black, Orchid Gray og Arctic Silver.

Se dagspriser på Samsung Galaxy S8 / S8+ her.

Annonce