Forside Nyheder

Samsung opdaterer Bixby til 2.0

-

Samsung har annonceret at de samler flere apps i en suite kaldet SmartThings, og disse vil kunne blive styret af en opdateret Bixby der kommer inden nytår. 

Danskerne skal dog ikke sidde og vente på en dansk version af Bixby, der forventes at komme i første halvår af 2018.

Samsungs SmartThings bliver bl.a. med en lille dongle, der kan styre alt fra højttalere til Smart TV. Det forventes at den dongle bliver præsenteret på CES 2018 i Las Vegas.

Som et første skridt kommer SmartThings Cloud til at samle alle Samsungs IoT-cloudtjenester, hvilket indebærer, at Samsung Connect, Cloud og ARTIK cloud samles under et tag og dermed bliver verdens største åbne IoT-økosystem. Med SmartThings Cloud får udviklere adgang til en Cloud-API med alle SmartThings-kompatible produkter og kan dermed bygge videre på forbundne løsninger, så de når ud til flere mennesker.

 

Samsung Developer Conference (foto: Claus Holm)

Samsung smider Bixby i deres Smart TV

Det forventes også at Samsung smider Bixby i deres 2018 Smart TV, så også det vil blive præsenteret på CES 2018.

På Samsungs udviklerkonference i USA, har Samsung lovet at udviklere får fri og uhindret adgang til Bixby’s API.

”For Samsung er det vigtigt at kunne levere innovative og problemfrie oplevelser i alle vores produkter, uanset om det gælder en mobiltelefon eller en vaskemaskine. Det er først, når vi kan få produkterne til at spille sammen, vi kan vise, hvilke fordele det opkoblede liv har. Takket være et tæt samarbejde med vores partnere og udviklere kan vi sammen åbne døren til et større økosystem, som både beriger og forenkler vores liv,” siger Claus Holm, landechef for Samsung Danmark.

 

Annonce