Forside Indhold og distribution Film

Uber-sexchikane bliver til film

-

Kvinderne i Hollywood gør nu også modstand mod mandschauvinisme i Silicon Valley.

Annonce:

Efter Harvey Weinstein-skandalen har adskillige kvinder i magtpositioner i Hollywood besluttet sig for at råbe højt om sexchikane og sexisme andre steder end bag kameraet. Og det kommer der nu en film ud af.

Den handler om en af de sexchikane-sager, Uber var involveret i tidligere i år. Det er historien om Susan Fowler (bill.), der skrev en blogpost om det kvindefjendske arbejdsmiljø hos Uber, hvilket fik 20 medarbejdere fyret og førte til at stifter og CEO Travis Kalanick forlod sin toppost.

Filmen skulle angiveligt ifølge dens producer, Kristin Burr, blive en slags blanding af ’The Social Network’ og ’Erin Brokovich’ og er skrevet af manuskriptforfatteren bag en Oscar-vindende film med et relateret emne, nemlig ’Hidden Figures’.

Historien omfatter blandt andet, hvordan en af Fowlers ledere i Uber-organisation ville have sex med hende, fordi han var i et åbent forhold med sin kæreste. Da Fowler gik til HR-afdelingen for at fortælle om det højst upassende tilbud og det pres, hun følte, blev hun afvist. Lederen var angiveligt en ’højt-ydende’ medarbejder, så der ville ikke blive gjort mere ved sagen.

Annonce:
Forrige artikelApple bekræfter: Apple Pay klar til Danmark
Næste artikelApple/Samsung-retssag skal gå om…igen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.