VIDEO: Se den nye trailer til Star Wars The Last Jedi

-

Julen falder tidligt i år. Helt præcist den 13. december. Der har den nye Star Wars “The Last Jedi” nemlig premiere. Her er den helt nye trailer.

Der findes to slags mennesker. Dem som helst ikke vil se trailere inden film, og dem som bare må se så meget inden man går i biografen.

Hører du til den første kategori, så er det nok en god idé at stoppe her, og så springe videre til en anden artikel på recordere.dk. Men hører du til kategori to, så er der meget spændende information om den kommende Star Wars film i den nye trailer.

Annonce:

Nægter Luke virkeligt at hjælpe Rey?

Hvis man ser traileren, så virker det som om at Luke ikke vil hjælpe Rey med Jedi-træning. Meeen trailere har jo en tendens til at snyde seerne, så det skal blive spændende og se om Rey så vælger den mørke side i stedet.

Filmen har dansk premiere den 13. december, og billetsalget starter i dag.

Star Wars – The Last Jedi, der er den ottende film i sagaen, er instrueret af manden bag Looper, Rian Johnson, og i december 2019 kommer sidste kapitel af trilogien, og den instrueres af J.J. Abrams.

Trailer til den nye Star Wars – The Last Jedi
Annonce:
Forrige artikelSvenske multirum-højttalere i minimalistisk design
Næste artikelDansker anholdt for skandinavisk pirat-tv i Spanien
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.