Forside Nyheder

Visse Apple Watch Series 3-modeller har problemer med skærmen

-

Apple Watch Series 3 har nu været ude i butikkerne i noget tid, og børnesygdommene er begyndt at melde sig.

Helt præcis har det vist sig, at de modeller, der har indbygget GPS-modul, har problemer med skærmen. Det har Apple nu bekræftet og har sendt en meddelelse ud til deres forhandlere og egne butikker om, at skærmen på disse modeller skal repareres uden beregning.

Ifølge MacRumors kan der dukke striber om på kanten af skærmen på disse modeller, som set på billedet fra MacRumors herunder.

Foto: MacRumors

Disse striber kan være et resultat af meget lidt fugtpåvirkning. Ifølge et memo, som MacRumors har fået fingre i, er Apple-forhandlerne blevet instrueret i at bede kunder, der kommer ind med et Apple Watch Series 3, om at gnide fingeren på kanten af skærmen. De fedtfinger-aftryk, det resulterer i kan angiveligt være nok til at få striberne frem.

Hvis striberne ikke kommer frem efter den omgang, skal medarbejderen i Apple-butikken rense skærmen og derefter bede kunden om at ånde på skærmen. Hvis det heller ikke får striberne frem, bør skærmen være i orden.

Så det er jo en måde, du selv kan teste dit eget Apple Watch Series 3 på.

Annonce