Forside Produkter HiFi & Surround

Apple HomePod forsinket: Kan påvirke premiere på Airplay 2

-

Apples nye HomePod-højttaler, der med Airplay 2 skal tage konkurrencen op med både smarthøjttalere og multirum musiksystemer, er forsinket.

Apple HomePod er forsinket. Ved første præsentation, i forbindelse med Apples udviklerkonference WWDC i juni, der blev datoen sat til lancering i december.

Annonce:

Men nu melder Apple at det nye kombinerede smarthøjttaler og multirum musiksystem ikke når at blive klar i år. Det skriver The Verge.

HomePod er en højttaler med intelligent rumkorrektion, der både forstår Siri talegenkendelse og multirum musik.

Se også: Apples intelligente højttaler hedder HomePod

 

HomePod fås i farverne hvid/sølv og ‘space grey’

 

Apple: Vi skal bruge lidt mere tid

Apple har nu meldt ud at de har brug for mere tid til at få produktet klar til markedet.

“We can’t wait for people to experience HomePod, Apple’s breakthrough wireless speaker for the home, but we need a little more time before it’s ready for our customers”, siger en talsmand fra Apple til The Verge, og fortsætter:

“We’ll start shipping in the US, UK and Australia in early 2018.”

Da HomePod også kommer med det nye AirPlay 2, der er en ny og bedre udgave af Airplay med blandt andet multiplay, så betyder forsinkelsen af HomePod formentlig også en forsinkelse af Airplay 2 – til begyndelsen af 2018.

 

Apple HomePod kan styres med Siri talegenkendelse

Se også

Apples intelligente højttaler hedder HomePod

Fokus: Airplay 2

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.