Forside Nyheder

Apples AR-briller kan være klar i 2020

-
Designeren Martin Hajeks bud på, hvordan Apples AR-briller kunne se ud. (Mock-up: Martin Hajek).

Det ville være en meget typisk udvikling af et Apple-produkt.

Firmaet er jo kendt for at lade andre firmaer gøre en del forarbejde, og så gå ind i en produktkatergori, når de kan lave produktet i et lækkert design og med tilstrækkelig høj brugervenlighed. Sådan kom såvel iPod, iPhone og iPad til verden.

Annonce:

Måske bliver det også sådan med de AR-briller, som Apple angiveligt har planer om at lave. Bloomberg har talt med kilder, der påstår, at Apple vil være klar til at vise deres svar på Microsofts HoloLens og Googles Glass i 2019. Derefter vil selve brillen blive sat til salg i 2020.

Hvis Bloombergs kilder har ret, vil det passe meget fint med den strategi, som Apple har lagt for deres AR-satsning. Allerede nu begynder det at pible frem med apps, der kan benytte sig af Augmented Reality, og i 2020 vil forbrugerne formentlig være så fortrolige med fænomenet, at en Apple-AR-brille kan blive en salgssucces.

Ifølge Bloomberg vil brillen være 100 procent selvkørende, så man ikke behøver at sætte den til f.eks. en telefon eller en computer. Den vil have en nyudviklet chip ombord, og et nyt styresystem, der i vanlig Apple-stil kommer til at hedde rOS.

 

Annonce:
Forrige artikelTV 2-Regionerne kan nu ses på TV 2 Play
Næste artikelEniig: Snart kan du få YouSee på fiber i Jylland
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.