Forside Nyheder

Her er den bærbare arkade-konsol for de rige

-

Svenske Love Hultén specialiserer sig i at lave produkter, der kombinerer et retro-design med retro-elektronik.

Seneste skud på stammen er en transportabel spilkonsol, der er lavet i amerikansk valnøddetræ, og som indeholder en lille computer, der kører en arkadespil-simulator.

Annonce:

Der følger 100 spil med, men via USB kan man tilføje flere spil, hvis man kan finde kompatible ROM’er et sted.

Cary42, eller ”carrier for two”, som det hedder på Love Hulténs hjemmeside, er udformet som en slags tyk attachémappe. Der er joystick og knapper til to personer, der således kan spille mod hinanden i klassisk stil.

Der sidder en 12-tommers LCD-skærm i låget, sammen med et par 10-watts højttalere. Skærmen er naturligvis i 4:3, så arkadespillene passer til. Maskinen vejer 3 kilo.

Man skal dog både være hurtig og rig, hvis man gerne vil have fat i Cary42. Der bliver kun lavet 50 af dem, og det er væsentlig billigere at køre en arkade-emulator på sin laptop. Prisen er nemlig 2599 Euro eksklusiv moms og forsendelse, så man skal lægge i omegnen af 25.000 kroner, før kan få den flotte maskine hjem på stuebordet.

Annonce:
Forrige artikelAmazon: Sæson 2 af ‘The Grand Tour’ til dec.
Næste artikelNu kommer HoloLens til Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.