Forside Nyheder

Chill Fidelity E50: Ny dansk Bluetooth stereo-højtaler

-

 

 

Annonce:

 

 

Danske Chill Innovation er klar med en ny trådløs stereo Bluetooth højttaleri et stilfuldt design.

Fidelity E50 er en ny stereo Bluetooth-højttaler fra det danske mærke Chill, der ifølge producenten leverer et lydtryk over hvad man kan forvente i forhold til størrelsen på 20 cm i diameter.

Den er udstyret med to kraftige 52mm Neodym Long-Throw højttalerenheder, suppleret med en passiv basreflektor i fronten, der drives af en Klasse D forstærker med god power. Det hele styret af en DSP (Digital Signal Processor).

Chill Fidelity E50 Bluetooth 4.1+EDR højtaleren er udstyret med et kraftigt indbygget genopladeligt 4000mAh Dual Li-ion batteri, som kan levere helt op til 20 timers non-stop musik og helt op til 20 meters rækkevidde.

På iPhone/iPad (og mange nyere Android enheder/versioner), kan man følge højtalerens batteri kapacitet i toppen. Når det er tid til opladning, så tilsluttes højtaleren blot en almindelig USB-strømkilde (USB-oplader, USB PowerBank, PC osv.). Højtaleren kan ligeledes benyttes med fast strøm tilsluttet.

Der er Micro-SD kortlæser for afspilning af lokalt lagret musik.

Højttaleren har en front af metal, og fås i hvid og sort finish.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Chill Fidelity E50 Bluetooth koster kr. 899,-

Den fås lige nu til en introduktionspris på kr. 699,-

Er i handlen nu.

 

Annonce:
Forrige artikelApple HomePod forsinket: Kan påvirke premiere på Airplay 2
Næste artikelStar Wars: The Last Jedi bliver den længste film i sagaen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.