Forside Produkter Mobil

Disse mobiler hittede i sep/okt. 2017

-
Foto: Shutterstock.com

Telia er klar med top 10 over mobilsalget i september og oktober. Listen toppes af Apple og Huawei.

Telia opgør måned for måned hvad der hitter på salget af smartphones, og det kan bruges som en rettesnor for hvad der er populært hos de mobilkøberne hos dem lige nu.

iPhone-produkterne er populære i Danmark og derfor altid at  finde på listen. For september var det iPhone 7 der toppede salget, men efter lanceringen af de nye iPhone 8 og 8 Plus er det strøget til tops i oktober.

Annonce:

Huawei tager mere og mere markedsandele i feltet af Android-produkter. Først skubbede de mærker som LG og Sony ud af top 10, og senest er det Samsung-produkterne der begynder at tabe til den store kinesiske mobilfabrikant.

Noget der springer i øjnene er at Samsung Galaxy Note 8, der var regnet som topmodel fra Samsung dette efterår, kun lige nåede ind i bunden af top 10 i september hvorefter den forsvandt ud af topstriden igen. Det er derfor kun modellerne fra foråret, Galaxy S8 og S8+, der lige nu kæmper om flertallet af købernes gunst.

iPhone X er først lige lanceret og vil derfor tidligst nå med på novembers top 10.

 

Top 10 sep/okt. 2017

Top 10 mobilsalg hos Telia sep/okt. 2017

 

Denne artikel er en del af serien: Mobilsalg top 10

Annonce:
Forrige artikelAmazon vil omdanne ‘Ringenes Herre’ til deres ‘Game of Thrones’
Næste artikelApple føler det nødvendigt at forklare OLED-principperne på iPhone X
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.