Forside Indhold og distribution Film

Første kig på ’Jurassic World: Fallen Kingdom’

-

’Jurassic World’ var så stor en succes, at dens instruktør blev hyret til at instruere en Star Wars-film.

Siden er Colin Trevorrow blevet fyret fra den post igen på af flere forskellige årsager, men det betyder ikke, at ’Jurassic World’ ikke får en fortsættelse. Det gør den skam, den har navnet ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, og Trevorrow er stadig involveret.

Denne gang skriver han og producerer filmen, der instrueres af spanieren J.A. Bayona. Det var dog Trevorrow, der på Twitter slap den første bid af materiale fra filmen ud til verden.

”Fra vores Jurassic World-familie til jeres” skrev han, formentlig med henvisning til Thanksgiving, der fejres i USA torsdag.

Klippet er kun seks sekunder langt og viser Chris Pratt, der er tilbage i rollen som Owen Grady, i færd med at nusse om en dinosaur-baby. Han er ikke den eneste, der er tilbage i den kommende dino-film, der får premiere næste år. Det samme er Bryce Dallas Howard også, og tilmed Jeff Goldblum, der kommer tilbage som Dr. Ian Malcolm.

Klippet er det første, vi har set fra den kommende film, selvom en hel del trailere lavet af fans er blevet lagt ud på nettet i den seneste tid.

 

Annonce