Forside Nyheder

HTCs nye VR-headset har det hele ombord

-

HTC har præsenteret deres nyeste bud på en VR-brille.

Ligesom deres første headset bærer den navnet Vive, men dog med det tilføjede modelnavn Focus.

Vive Focus adskiller sig fra den første Vive ved at være et standalone-headset, der har det hele ombord. Man behøver altså ikke koble den til en computer eller en smartphone for at bruge den.

Den har dog mere eller mindre en smartphone indbygget, da den er baseret på en Snapdragon 835-CPU og  har en AMOLED-skærm foran linserne. HTC har endnu ikke oplyst opløsningen på skærmen, ligesom der endnu ikke er noget information tilgængelig om, hvor længe, den kan holde på en opladning.

Der følger en Bluetooth-controller med, der gør det lettere f.eks. at inputte tekst, så man kan koble Vive Focus op på et trådløst netværk. Der sidder et par stereohøjttalere ud for ørerne, men man kan naturligvis også blot bruge hovedtelefoner.

Forrest sidder der to sensorer, der hjælper med at tracke hovedbevægelserne.

Foreløbig er HTC Focus planlagt til at blive lanceret i Kina, men skulle også ramme resten af verdens butikshylder på et endnu ikke oplyst tidspunkt. Det står i modsætning til det Google Daydream-kompatible VR-headset, som HTC ellers havde annonceret, der nu er er blevet droppet.

Annonce