Forside Produkter Mobil

iPhone X “fryser” i kulden

-

Brugere har fundet et problem med deres nye iPhone X. Når det er koldt i vejret, så fryser telefonen. Apple mener det er en software-fejl, og lover en løsning inden det for alvor bliver koldt udenfor.

På Reddit har brugeren darus214 fortalt om det ikke tager mere end to sekunder, når han går udenfor i kulden, før iPhone X’s skærm ikke responderer på hans tryk.

Annonce:

I løbet af få timer, har flere Reddit brugere bekræftet at de har samme problem. IPhone X virker fint indenfor, men holder op med at reagere når de tager den udenfor i kulden. En bruger har sågar sagt at Face ID også holder op med at virke.

 

Apple bekræfter: Vi har et fiks på vej

Apple fortæller at man anbefaler at bruge sine iOS enheder i temperaturer mellem 0º og 35º, og bekræfter at man kan opleve at enheden ikke virker som forventet udenfor nævnte temperaturer.

Samtidig lover Apple dog, at en kommende softwareopdatering vil løse problemet.

“Vi er bekendte med at nogle oplever at skærmen ikke reagerer ved berørelse ved pludselige temperaturændringer, men skærmen vil virke igen, efter kort tid. Dette vil blive løst i en kommende software opdatering”, fortæller Apple.

Reddit brugere har dog fundet en måde at omgå problemet. Fryser skærmen, kan man blot slukke og tænde skærmen på den fysiske standby-knap, så virker skærmen igen.

Annonce:
Forrige artikelRevolutionerende dansk trådløs lydteknologi solgt til Roku
Næste artikelBrugeranmeldelse af Panasonic TX-65EZ1000E OLED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.