Forside Produkter Mobil

Nu kan du prøve Googles version af AirDrop

-

AirDrop-system har tilsyneladende været en tilstrækkelig stor succes til at Apples konkurrenter også vil have noget lignende.

I hvert fald har Microsoft allerede lanceret Near Share, en funktion, der lader brugeren dele filer nemt mellem to Windows-PC’er, der er tæt på hinanden og er forbundet via Bluetooth.

Annonce:

Og nu springer Google også ind i kampen.

Files Go er en app til Android, der på samme måde kan overføre filer nemt mellem Android-enheder, der er i nærheden af hinanden.

Den er p.t. i beta, men kan findes i Google Play Store, hvis man leder lidt. Google kom faktisk til at lække den for tidligt tidligere på ugen, så nyheden om den var allerede begyndt at sprede sig.

Filoverførsel er dog kun en af hovedfunktionerne i Files Go, der også er lavet til at at finde apps og filer, der fylder op på enheden uden at blive brugt. Den er en del af Go-serien, der leverer apps til Android-enheder, der ikke nødvendigvis har masser af computerkraft, og som også allerede omfatter en knapt så CPU-sulten version af YouTube.

 

Annonce:
Forrige artikelDAB+ sikrer populære radiokanaler i 12 år
Næste artikelLogitech: Alle Link-ejere får en Hub i stedet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.