Forside Nyheder

Live action-serie i Star Wars-universet på vej til tv-skærmen

-

Star Wars-fans havde grund til at juble i sidste uge.

Det blev annonceret, at en ny trilogi var på vej i Star Wars-mytologien, og at denne skulle skrives og instrueres af Rian Johnson, der også står bag ’The Last Jedi’, der får premiere om en måneds tid.

Annonce:

Denne nyhed tog dog så meget opmærksomhed, at en lille sidebemærkning i pressemeddelelsen fra Lucasfilm og Disney blev overset i en del af nyhedsdækningen.

Det blev nemlig også annonceret, at der er en tv-serie på vej, der foregår i Star Wars-universet – og denne gang er den ikke animeret, såsom ’Rebels’ eller ’Clone Wars’. Det bliver en live-action-serie.

Rygterne om en sådan serie er blandt de mest sejlivede i Hollywood. De begyndte allerede i 1977, efter den førstproducerede films premiere, og blussede derefter op igen i 1983, efter ’Return of the Jedi’ havde afsluttet den første trilogi. Kort før prequel-trilogien begyndte at blive produceret i 90’erne, lød rygterne igen, og det samme skete efter ’Revenge of the Sith’ havde haft premiere.

Men det eneste, vi har set, er animerede serier, såsom ’Ewoks’ og ’Droids’ i midtfirserne og de senere, ovennævnte serier.

Nu skulle den altså være god nok. Hvad serien imidlertid kommer til at handle om, og om der vil være karakterer fra hovedsagaen om bord, aner vi ikke endnu. Der er intet sluppet ud om serien, men Star Wars-fans er allerede begyndt at spekulere på alle nettets forskellige fora, podcasts og sociale medier.

Det eneste, vi ved med sikkerhed er, at den bliver eksklusivt tilgængelig på Disneys egen streamingkanal, der vil blive lanceret i 2019.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.