Forside Nyheder

Microsoft vil lade dig spille Xbox-spil, hvor du end befinder dig

-

Det ser ud som om, Microsoft er ved at overføre deres mobilstrategi til spil.

Det er den strategi, hvor der er fokus på at placere Microsofts softwareprodukter på alle platforme, uanset om der samtidigt står Apple eller Google på dem.  

Annonce:

Microsofts Xbox-chef Phil Spencer har i et interview med Bloomberg mere end antydet, at det nu også vil gå den vej med spil. Det handler ikke så meget om at Microsofts formentlig allermest succesrige hardware-produkt, Xbox, bliver droppet. Men mere om, at spilstreaming fra skyen bliver en større del af Microsofts forretningsplaner.

”Det er klart at konsollen er vigtig for os”, siger Spencer, ”men at være i kontakt med gamere, hvorend de befinder sig, er Microsoft-visionen overført til gaming. Gamere spiller spil på tværs af alle mulige devices, og vi vil forbinde gamerne på tværs af disse devices”.

Spencer henviser til spilstreaming som en mulighed for at gøre dette. Microsoft testede allerede tilbage i 2013 muligheden for at spille ’Halo 4’ fra en server i skyen, selvom dette aldrig nåede videre end testplanet. Men Phil Spencer siger, at dette nu er på vej:

”Vi vil formentlig introducere en streaming-tjeneste, der ikke kræver en konsol, med visser typer spil ombord, indenfor de næste tre år.”

Man kan allerede spille Xbox-spil på Windows, som det vises på billedet, men planerne omfatter altså andre platforme end Microsofts egne.

Annonce:
Forrige artikelAmazon ‘Fire TV’ stick klar til Danmark
Næste artikelXiaomi indtager Europa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.