Forside Nyheder

Ny, billigere Frame-model fra Samsung

-

TV’et med måske den højeste WAF (Wife Acceptance Factor) på markedet er lige blevet en anelse billigere.

Samsung har annonceret en 43-tommers version af The Frame, deres tv-model, der kan forklæde sig som et stykke kunst, der hænger på væggen.

Vi har ikke fået fat i den danske pris endnu, men i USA er den sat til salg til næsten halv pris af 65-tommer-versionen. Og det betyder, at den danske pris på 43-tommer-udgaven formentlig kommer ned i omegnen – og måske under – 10.000 kroner.

The Frame er hele tiden tændt, og når det ikke viser et tv-signal, er der i stedet kunst på skærmen. Samsung har gjort en del ud af at få skærmen til at hænge helt fladt på væggen, så det virkelig ligner en billedramme.

Et tyndt, optisk kabel er forbundet med en break-out-boks til HDMI-inputs m.m., men der skal stadig strøm til rammen. Selve rammen omkring billedet kan skiftes ud, og der er 100 billeder præinstalleret på skærmen. Flere kan købes i Samsungs onlinebutik.

Annonce