Forside Nyheder

Hvad siger du til en oplader-lampe med Alexa og Google Assistant indbygget?

-

Hvem siger, virtuelle assistenter som Alexa og Google Assistant behøver bo i intelligente højttalere?

Lampen hedder Olie, men er altså ikke nogen olie-lampe. Tværtimod skal navnet formentlig udtales ”Ålli” eller ”O-li”, og den har primært to funktioner.

Annonce:

Dels kan den i stil med visse IKEA-lamper lade din smartphone op, hvis denne understøtter trådløs opladning via Qi-standarden. Men så har den også en lille, intelligent højttaler indbygget, der kan benytte sig af enten Alexa eller Google Assistant, afhængig af, hvilken du foretrækker.

Olie er et crowdfunding-projekt, der kører på IndieGoGo, men der er ret gode chancer for at den bliver sat i produktion. Med mere end en måned tilbage af kampagnen har den allerede nået 80% af beløbet, der skal indsamles.

Hvis du kunne tænke dig at få fingre i Olie, kan du lige nu få den i både en bord- eller en stander-version til halv pris, nærmere præcist 89 dollar, eller cirka 570 kroner før eventuelle danske afgifter. Og så skal du have tålmodighed indtil juni næste år, hvor de første eksemplarer bliver leveret.

Annonce:
Forrige artikelLandskamp gav seer-rekord for Kanal 5
Næste artikelAmazon ville have tilbudt live tv-streaming, men droppede det
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.