Forside Nyheder

Snart kan Alexa også indrette apps efter personen, der taler

-

Udviklingen indenfor personlige assistenter fortsætter med fuld fart (også selvom vi ikke har så mange intelligente højttalere tilgængelige i Danmark).

Det seneste nye på Alexa-fronten er, at Amazon er på vej til at give tredjeparts-udviklere adgang til Alexa-funktionen, hvor assistenten kan genkende forskellige stemmer.

Indtil videre har Alexa kun kunnet skelne mellem brugernes stemmer til Amazons egne funktioner, såsom Amazon-indkøbslister og Amazons egen musiktjeneste.

Annonce:

Men med den nye funktion vil Spotify f.eks. kunne afspille blandet musik alt efter, hvem der spørger. Alexa genkender stemmen og ved så, at det f.eks. er vedkommendes playliste på Spotify, der skal afspilles – eller at det er personens præferencer, der skal blandes musik efter.

Oplæsning af nyheder kan også ske efter vedkommendes præferencer og på sigt vil forskellige medlemmer af familien kunne få læst deres kalender-events op uden at skulle specificere, hvem de er.

Funktionen bliver rullet ud til udviklerne i starten af 2018.

Annonce:
Forrige artikel150″ jumbo Samsung TV med Micro LED på CES
Næste artikelHDMI 2.1 kan klare 10K-opløsning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.