Forside Nyheder

Stofa henter støtte til første egenproduktion

-
Illustration: recordere.dk

Stofa vil også producere originalt indhold og modtager støtte fra public service puljen.

Stofa bliver den første tv-distributør der henter støtte i den offentlige public service pulje. Det skriver MediaWatch på baggrund af oversigten over modtagere af støtte fra puljen.

Dermed bliver Stofa også den næste tv-distributør der begynder at producere eget originalt indhold til tv-kunderne. YouSee lancerede dette efterår Chri Chri TV, et talkshow i 10 afsnit i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller.

Annonce:

Stofa har fået 545.000 kr. fra public service puljen til en dokumentar der i projektfasen kaldes “Redaktionen”.

Med dokumentaren vil Stofa teste om eksklusivt indhold kan være med til at holde på kunderne, så udviklingen med barbering af tv-pakkerne og kabelklipning kan vendes/bremses.

“Baggrunden er, at tv-markedet er under markant forandring, og som alle andre arbejder vi selvfølgelig på at ruste os bedst muligt til fremtiden. Derfor afsøger vi pt. forskellige områder, hvor produktion af eget indhold også er en af vore naturlige overvejelser. På nuværende tidspunkt kan vi dog ikke sige mere,” fortæller Stofas kommunikationschef, Marianne Skaanning Ebbesen, til MediaWatch.

Stofa har ingen kommentarer til indholdet af dokumentaren.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.