Forside Nyheder

Surface Book 2 tapper batteriet, selv om den er sat til strøm

-

Hvis du overvejer at købe en Surface Book 2, skal du måske lige overveje, hvad du skal bruge den til.

Hvor Surface Book 2 med den såkaldte Performance Base er overlegen, når det gælder batterilevetid for almindeligt og måske endda krævende computerarbejde, har den tilsyneladende et problem, når det gælder gaming.

Annonce:

I The Verges anmeldelse af maskinen lagde de mærke til, at det ene af de to batterier – det, der sidder i tastaturet – faktisk bliver drænet under hård gaming. Selv, hvis maskinen er tilsluttet strøm.

Det andet batteri – det, der sidder i skærmen og anvendes, når man bruger Surface Book 2 som tablet – sker der tilsyneladende ikke noget med.

Microsoft har anerkendt problemet overfor The Verge, og siger, at når alle indstillinger er sat til at køre med maksimal ydelse, som man typisk vil gøre i gaming-situationer, kan maskinen forbruge så meget strøm, at den medfølgende strømforsyning ikke leverer nok. I visse peak-situationer vil der derfor også blive trukket på batteriet.

Microsoft understreger dog, at der er sat strøm-administrerende funktioner ind, der gør, at maskinen aldrig går helt død for strøm, også selv om der bliver trukket på batteriet en gang imellem. Men det vidner ifølge The Verge om, at Surface Book 2, trods dens højtydende hardware-konfiguration, ikke er tiltænkt gamere.

Annonce:
Forrige artikelHBO-hack var led i større cyberkrigs-angreb
Næste artikelGoogle sporer alle Android-placeringer, og du kan ikke slippe
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.