Forside Baggrund

Waoo tager årsrekorden i prisstigning på tv-pakker

-
Foto: recordere.dk

TV-distributøren Waoo er klar med udbud og priser for 2018, og både mellempakke og fuldpakke bliver markant dyrere.

Waoo indleder i det nye år et tættere samarbejde med Viasat. Det betyder at Waoo-kunderne nu kan glæde sig til endnu mere sport.

Hvis du er abonnent på mellempakken eller fuldpakken, der hos Waoo hedder hhv. Favorit og Stor tv-pakke, så kan du se frem til at få adgang til flere af Viasats sportskanaler.

Annonce:

Er du ikke sportsinteresseret så er der dog dårligt nyt, for de nye kanaler betyder en markant prisstigning i de tv-pakker.

Mellempakken Favorit, der i år koster kr. 369/måned stiger til næste år til kr. 449/måned, mens fuldpakken Stor, som i år koster kr. 519/måned, stiger til kr. 599/måned til næste år.

Det er prisstigning på hele 80 kr/måned, og det giver Waoo en foreløbig årsrekord i annoncerede prisstigninger på tv-pakker.

Til gengæld vil streamingtjenesten ‘Viaplay Total’, der i løssalg koster kr. 299/måned, fra næste år følge med som en del af Stor tv-pakke.

 

Fra 8 til 3 pakker

Øvelsen går ud på at reducere antallet af tv-pakker, fra i dag 8 forskellige (heraf 4 med Viasat) til fremover 3 pakker som det kendes fra andre tv-distributører.

“I dag er mulighederne i TV-verdenen store og til tider uoverskuelige, og ved at forenkle vores pakker håber vi, at vi kan være med til at skabe et bedre overblik. Kombineret med en basispakke, hvorpå man selv kan sammensætte sine kanaler og dermed skræddersy sin egen TV-pakke, har vi noget til alle”, fortæller adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard, og fortsætter:

“Derudover giver vores samarbejde med Viasat mulighed for at levere endnu mere kvalitetsindhold, flere digitale tjenester og en ultimativ streamingoplevelse til vores kunder, og det ser vi frem til,” siger o, som desuden oplyser, at udbuddet af Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker vokser”.

Waoo er i den forbindelse klar med en julegave til alle tv-kunder. I hele december vil samtlige 60 tv-kanaler kunne ses frit, af alle deres tv-kunder med tv-boks.

“Vi vil gerne vise vores palette af kanaler – og vise vores nye kanaler frem – uden merpris for vores kunder. Derfor åbner vi signalet for alle kunder, som i december desuden vil kunne se kanalen Uptown Xmas”, slutter Jørgen Stensgaard.

 

 

Waoo priser per 1/1 2018

Waoo’s TV-pakker pr. 1/1-2018:
– Waoo Mini TV-pakke kr. 129/måned. (uændret pris)
– Waoo Viasat Lille TV-pakke kr. 249/måned (før 239/måned)
– Waoo Viasat Favorit TV-pakke kr. 449/måned (før 369/måned)
– Waoo Viasat Stor TV-pakke kr. 599/måned (før 519/måned)

Nye Frit Valg Pakker pr. 1/1-2018 (privatkunder – tilbydes allerede til foreningskunder)
Viasat Film kr. 99/måned.

Indeholder følgende kanaler:
– Viasat Film Premiere
– Viasat Film Action
– Viasat Film Hits
– Viasat Film Family
– Viasat Series

Nye Frit Valg Kanaler pr. 1/1-2018 (fælles for privat- og foreningskunder)
– TV3 50,- pr. md.
– TV3+ 90,- pr. md.
– TV3 Puls 40,- pr. md.
– TV3 MAX 30,- pr. md.
– Kanal 5 50,- pr. md.

Nye Frit Valg Kanaler pr. 1/1-2018 (privatkunder – tilbydes allerede til foreningskunder)
Viasat Golf 40,- pr. md.

Nye Frit Valg Kanaler pr. 1/1-2018 (foreningskunder – tilbydes allerede til privatkunder)
TV 2 40,- pr. md.

 

Annonce:
Forrige artikelApple scorer rettighederne til Aniston- og Witherspoon-drama
Næste artikelTil marts dør alle Logitech Harmony Link
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.