Forside Nyheder

Xiaomi indtager Europa

-

Verdens femtestørste smartphone-mærke er nu klar til at blive solgt i EU.

Det er Xiaomi, der på et tidspunkt var kendt som ”Kinas Apple”, fordi deres produkter ikke bare var standard-Android-telefoner, men f.eks. omfattede en af de første, egentlig kantløse smartphones. Og nu er de klar på det europæiske kontinent.

Annonce:

Xiaomi begynder den europæiske invasion i Spanien, hvor deres smartphones nu er officielt til salg fra i morgen, og firmaet vil endda åbne to fysiske butikker i Madrid senere på ugen.

De to smartphones, der fører an, er den kantløse Mi Mix 2 (bill.) og Mi A1, der er en billig smartphone med den skrabede Android One-software ombord. De koster henholdsvis 499 og 229 Euro.

Telefonerne bliver tilgængelige på Xiaomis spanske webshop, på den spanske Amazon, samt en række store kæder, herunder Media Markt.

I et interview med The Verge gøres det klart, at hvis den spanske markedsintroduktion bliver en succes, står resten af EU for.

Xiaomi var en kort overgang den tredjestørste smartphone-producent i verden efter Samsung og Apple, men er siden blevet overhalet af sine kinesiske konkurrenter Huawei og Oppo.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.