Forside Nyheder

YouSee tester hybrid bredbånd landet over

-

YouSee tester nu hybrid bredbånd, hvor eksisterende bredbånd løftes i hastighed ved sammenkobling med mobilnettet.

YouSee er, som de første, gået igang med at teste hybrid bredbånd.

Ved hybrid bredbånd der løftes hastigheden ved sammenkobling af det eksisterende xDSL bredbånd med mobilnetværket.

YouSee efterlyser derfor kunder der i dag oplever dårlig bredbåndsdækning om at teste med. Der er plads til 500 i denne forsøgsordning, hvor af 250 af pladserne er besat af YouSees egne medarbejdere rundt omkring i landet.

“Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Vi har en velfungerende digital infrastruktur og en befolkning, der hurtigt tager nye teknologier til sig. Men selv i et lille land som Danmark kan der være store lokale forskelle”, fortæller siger Jaap Postma, direktør i YouSee, og fortsætter:

“Med Hybrid Bredbånd kombinerer vi to teknologier for at give hurtigere bredbånd til områder af Danmark, hvor dækningen hidtil ikke har været optimal. Og for at få de bedste resultater vil vi gerne invitere endnu flere til at være med”. 

YouSee-kunder der er interesseret i at blive udvalgt til at teste med på hybrid bredbånd kan skrive sig op her.

 

Annonce