Forside * Featured

Apple headhunter tre chefer fra Amazons streaming

-
Foto: recordere.dk

Apple er igang med at opbygge et hold af indholdsansvarlige og indkøber eksklusivt indhold.

Præcis hvad der er som Apple arbejder på ved kun få, men senest har de headhuntet hele tre af de ansvarlige chefer fra Amazon. Det skriver Variety.

Forleden dag bestilte Apple en tv-serie fra en af idémændene bag Star Trek and Battlestar Galactica, og nu er det eksperter fra Amazons streaminghold der flytter skrivebord til Apple.

Annonce:

Den ene er Tara Sorensen, der hos Amazon har haft ansvaret for børneindholdet. Hun kommer til at arbejde under de tidligere top-bosser fra Sony Pictures, Zack Van Amburg og Jamie Erlicht, som Apple hentede ind i sommers.

Den næste er Carina Walker, som varetog jobbet som ansvarlig for intern udvikling hos Amazon. Hendes chef bliver den tidligere kollega Morgan Wandell, som Apple hentede fra Amazons internationale udvikling tilbage i oktober.

Den tredje der hentes fra Amazon nu er Tara Pietri, der sad med forretningsforhold hos Amazons streamingtjeneste. Hos Apple får hun ansvaret for juridiske anliggender.

På indholdssiden har Apple – indtil videre – bestilt en håndfuld tv-serier nu.

Apple har endnu ikke meldt noget ud om hvad de arbejder på.

 

Denne artikel er en del af serien: Apple streaming

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.