Forside CES CES 2018

CES 2018: LG TV vil lære jeres vaner gennem AI

-

I 2018 rykker kunstig intelligens (Artificial Intelligence) ind i LG-produkterne, så de kan blive klogere på jeres vaner.

LG ThinQ hedder nyheden der skal gøre LG-produkterne mere smarte. Det er AI (Artificial Intelligence = kunstig inteligens) puttet ind i forbrugerprodukter.

Det betyder at produkterne vil kunne lære over tid, eksempelvis om hvordan de benyttes i jeres hjem, og så vil de enkelte produkter kunne kommunikere med hinanden.

Annonce:

I ThinQ-produkterne vil LG kombinere AI fra 3. part med deres egen AI-teknologi der hedder DeepThinQ.

“The purpose of the ThinQ brand is to highlight that LG intelligent products are always thinking of you in order to make your life better”, fortller Han Chang-hee, chef for global markering hos LG, og fortsætter:

“AI is the next frontier in technology and as a leader in home appliances and consumer electronics, we have a responsibility to make AI more approachable and less intimidating”.

Så det LG ønsker med AI er at få produkterne til at assistere bedre i hverdagen, men på en måde så den kunstige intelligens bliver mere hjemmevant og mindre skræmmende.

Det bliver ikke kun hvidevarer som køleskabe, vaskemaskiner og robotstøvsugere der kommer med ThinQ. LG fortæller at AI rykker ind i en bred palette af de produkter der annonceres på CES-udstillingen til januar, så forvent også at se det taget i brug i f.eks. næste års tv-produkter.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
KILDELG
Forrige artikelYouSee ryster kanalposen i 2018, her er ændringerne
Næste artikelVi lagde mobilen væk, da julemaden kom på bordet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.