Forside Indhold og distribution Film

Første kig på ’Alita: Battle Angel’ fra James Cameron og Robert Rodriguez

-

For scifi- og actionfans er et samarbejde mellem James Cameron og Robert Rodriguez lidt af en drøm.

Men den drøm bliver til virkelighed til næste år, når ’Alita: Battle Angel’ får premiere.

Annonce:

Der var nok mange, der blev en anelse skuffede, da de hørte, at James Camerons næste film efter ’Avatar’ ikke ville blive en fortsættelse af denne, men derimod en indspilning af en klassisk Manga med navnet Battle Angel Alita.

Cameron har forsøgt at få lavet filmatiseringen i næsten to årtier, og endte med at sætte projektet på hold for at lave ’Avatar’, hvorefter han så ville vende tilbage til projektet. Men ’Avatar’ endte med at blive så stor en succes, at Cameron besluttede sig for at holde sig til en serie i dette univers.

Han gav derefter projektet til Robert Rodriguez, men blev hængende som producer. Og til næste år kommer så resultatet af samarbejdet.

’Alita: Battle Angel’ handler om en kvindelig cyborg, der bliver fundet i en dynge affald af en læge, der genopliver hende. Det eneste hun kan huske er sin kampkunst, og hun går igang med at jagte ’bad guys’, mens hun prøver at løse mysteriet om sin egen identitet.

Hovedrollen Alita spilles af Rosa Salazar, mens Christophe Waltz spiller lægen, der redder hende, Dr. Dyson Ido.

Og nej, Rosa Salazar har ikke så store øjne i virkeligheden.

 

Annonce:
Forrige artikelJony Ive skal styre Apples designtropper igen
Næste artikelTEST: Tivoli Audio – Model One Digital DAB+ radio
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.