Forside Nyheder

For børn: Gratis animationsfilm som adventskalender på MinBio

-

Premiere: Min Bio lancerer dansk animationsserie som adventskalender, der kan ses gratis i december.

Streamingtjenesten Min Bio er klar med 20 helt nye afsnit af den animationsserien ‘Rita og Krokodille’ – lavet af ‘Dansk Tegnefilm’ – selskabet bag Cirkeline, Cykelmyggen og Samson & Sally.

Hver søndag i advent frigives fem nye afsnit af serien.

Annonce:

“Vi er stolte af at kunne introducere de 20 helt nye afsnit af Rita og Krokodille eksklusivt på Min Bio. De tidligere afsnit af animationsserien har været populære hos både forældre og børn, så det er helt sikkert også en glædelig nyhed for Min Bios brugere”, fortæller Ida Schmidt, redaktør for Min Bio.

Rita og Krokodille handler om venskab fra en 4-årigs perspektiv. Rita er en lille, bestemt pige med en meget sulten ven i badekarret. Når Krokodille er i nærheden, kan Rita gøre lige, hvad hun vil – og det er ikke så lidt.

 

 

Pris og tilgængelighed

De 20 afsnit af Rita og Krokodille er gratis i december måned på streamingtjenesten MinBio (for nye kunder er de første 30 dage gratis).

MinBio kan fanges på nettet, via apps til Android og Apple iOS, via app på Apple TV 4 og 4K, på Chromecast samt udvalgte smart tv fra Samsung, LG og Philips.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.