Forside Nyheder

Franskmænd vil sagsøge Apple for iPhone-sløvhed

-

Nu er retsopgøret over Apples gøren iPhones langsommere nået til EU.

Indtil videre er det kun i Apples hjemland, USA, samt i Israel, at der er blevet lagt sag an mod Apple i den forbindelse. Men nu har en fransk organisation, der bekæmper, hvad de kalder ”planlagt uddatering” indgivet en retslig klage over Apple i Paris. Det skriver Reuters.

Annonce:

Planlagt uddatering er nemlig ikke lovlig under fransk lov, og hvis Apple kan mistænkes for at have planlagt en hurtigere uddatering af iPhone end hvad, der er rimeligt, kan der føres en erhvervsretslig sag mod dem.

På grund af den måde, EU fungerer på, kan udfaldet af sådan retssag få konsekvenser over hele EU. Hvis Apple bliver tvunget til at standse deres praksis med at gøre iPhones langsommere for at spare på batteriet i Frankrig, kan det potentielt blive gjort gældende i alle EU-medlemslande.

I USA er der lige nu to søgsmål igang mod Apple for deres deceleration af CPU’en i iPhones, der er over et år gamle.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.