Forside Indhold og distribution Film

Samsung vil hypnotisere dig til at glemme din yndlingsserie

-
Tror du på hypnose?

Nu lancerer Samsung en potentiel løsning – den digitale hypnose-tjeneste Unspoil Me, som giver dig mulighed for at glemme hele eller dele af din yndlingsserie eller film.

Er du en af de mange, som er blevet udsat for spoiling? Eller gad du godt, at det var muligt at se din yndlingsserie eller -film igen uden at kunne huske handlingen? I samarbejde med hypnotisøren Ulf Sandström lancerer Samsung nu Unspoil Me.

Med Unspoil Me kan seere glemme hele eller dele af TV-serier og film. Hypnotisøren Ulf Sandström har udarbejdet en lidt over tyve minutter lang hypnose, skræddersyet til at guide brugeren gennem selvhypnose. Hypnosen fungerer for en stor del af befolkningen og er en metode, som længe er blevet anvendt for at få mennesker til at ændre mønstre og bearbejde minder.

Annonce:

Ulf Sandström har hypnotiseret tusindvis af mennesker og ifølge ham, kan vi enkelt forandre vores tanker, adfærd og følelser. Selv når det kommer til selvhypnose, kan du styre hjernen til at gemme detaljer i film og serier.

“Ved selvhypnose kan vi tage kontrollen over ubevidste processer. Det kan være en meget effektiv måde at skabe mentale forandringer hos en person, som det medvidende logisk sind ikke kan opnå. Hypnose har gennem historien været anvendt for at glemme ting, ofte i et terapeutisk sigte. Med Unspoil Me kan vi anvende dette til at skabe nye oplevelser i stedet”, siger Ulf Sandström, hypnotisør og mental træner.

Ca. hver femte dansker bruger i gennemsnit 6-10 timer om ugen på at se serier, og 65 procent bingewacther – altså marathon-ser serier. 42 procent af danskerne har været udsat for spoilers, hvoraf næsten hver femte har opgivet at færdiggøre eller begynde på en serie, fordi nogen har afsløret vigtige detaljer i handlingen. Det viser en undersøgelse blandt 3000 danskere, som GFK Norm har gennemført på vegne af Samsung.

“Det bliver mere og mere almindelt at bingewatche – altså marathon-se serier, og forudsætningerne for at skabe den bedste oplevelse har aldrig været bedre. Med lettilgængeligt indhold direkte i tv’et og en enestående billedkvalitet er det enkelt at skabe den perfekte oplevelse. Men hvad er det værd, hvis man allerede ved, hvordan alt ender? Derfor har vi skabt Unspoil Me for at hjælpe mennesker til at opleve deres yndlingsserie, som var det første gang, uanset om man allerede har set serien eller om nogen har afsløret handlingen”, siger Tommy Nilsson, ansvarlig for TV/AV hos Samsung i Norden.

Unspoil Me er tilgængelig på både dansk og engelsk. Hypnosen tager 23 minutter, og det er vigtigt, at man tager hele hypnosen på én gang og befinder sig et sted, hvor der er stille og ingen forstyrrelser.

Test Unspoil Me og læs mere om tjenesten på: www.samsung.com/dk/unspoilme/

DISCLAIMER: Recordere.dk tager ikke ansvaret, hvis du glemmer Matador, eller render ud og køber et Samsung QLED TV efter du er blevet “hypnotiseret”.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Samsung Danmark
Forrige artikelNu kan Xbox One X og S vise YouTube-videoer i 4K
Næste artikelWaoo Web TV app får Chromecast og Cloud Record
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.