Forside Nyheder

Ventetiden på iPhone X er væk – men nu kan du ikke købe AirPods

-

Det tog kortere tid, end mange havde forventet.

Men Apple har nu indhentet ventetiden på iPhone X, der ellers var den længste i iPhones historie. Hvis du har lyst til at lægge minimum 8.899 kroner for en smartphone, kan du nu få den med det samme.

Annonce:

Før lanceringen af iPhone X havde flere analytikere ellers forventet, at efterspørgslen på iPhone X ville betyde lange ventetider på jubilæums-telefonen hele vejen ind i 2018. Om det er fordi Apple har fået styr på produktionsapparatet og komponent-leverandørerne, eller efterspørgslen er faldet drastisk, finder vi (måske) først ud af, næste gang, Apple fremlægger regnskab.

Til gengæld kan du komme til at vente flere uger på AirPods. Jul og nytår kommer naturligvis i vejen, men lige nu er der næsten tre uger mellem bestilling og levering, hvis du køber dem på Apples hjemmeside.

Det er dog ikke kun Danmark, hvor AirPods nu er i restordre. Såvel MacRumours som 9to5Mac kan melde, at AirPods mere eller mindre er udsolgt over hele verden. En populær julegave, måske?

Annonce:
Forrige artikelDesigners vision: Microsoft patent omsat til Surface mobil
Næste artikelPlex hylder WinAmp med ny musikafspiller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.