Forside Nyheder

YouSee har skærpet sikkerheden siden nytårsnedbrud

-
Foto: TDC. Illustration: recordere.dk

Nytårsaften 2016 gik YouSee i sort. Der manglede signaler på TV landet over. Siden er sikkerheden skærpet.

Nytårsaften sidste år blev YouSee udsat for et hærværk som betød at tv-signalerne landet over gik i sort hos danmarks største tv-distributør.

YouSee fandt frem til at det ikke var en teknisk fejl, men at det var forårsaget af en bevidst handling. En 51-årig tekniker blev anholdt og sigtet, men inden retsagen blev berammet droppede politiet sigtelsen mod ham igen. Sagen efterforskes fortsat, men uden nogen mistænkte.

Annonce:

Hos TDC/YouSee er sikkerheden øget siden det fatale nedbrud. Et nedbrud der kostede kunder, uden at YouSee dog har sat tal på hvor mange. Det skriver Finans.

Der er i dag mange flere hos YouSee som arbejder med sikkerhed, og i oktober hyrede de Ray Stanton ind som ny sikkerhedschef.

Ray har bestridt et tilsvarende job hos BT (British Telecom) der er Storbritaniens store tv-distributør samt senere hos den britiske elforsyningsdistributør National Grid. Hos sidstnævnte havde han ansvaret for at beskytte Storbritaniens elforsyning mod hackerangreb.

“Sidste år havde vi vores udfordringer. Det var meget offentligt. Jeg er kommet for at hjælpe med forbedringer, og det er en meget tydelig prioritet hos Pernille (adm. direktør, red.). Vi får substantielt flere personer ind i TDC til at arbejde med sikkerhed til næste år og året efter”, fortæller Ray Stanton til Finans.

 

Annonce:
Forrige artikelAnden sæson af ’Jessica Jones’ lander 8. marts
Næste artikelApple bekræfter køb af Shazam til brug på egen musiktjeneste
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.