Forside CES CES 2018

AKG udvider sin N-serie af hovedtelefoner med topmodellen N5005

-

HARMAN International præsenterer i dag den seneste tilføjelse til sin Studio on-the-go serie, AKG N5005. Disse nye og innovative in-ear hovedtelefoner er udviklet med fire udskiftelige lydfiltre, der giver muligheden for en skræddersyet lydoplevelse, så brugeren kan finjustere lyden efter sine personlige præferencer.

AKG N5005 udspringer af AKGs mangeårige erfaring inden for lydteknologi og illustrerer sin akustiske ekspertise ved at levere lyd i absolut referencekvalitet. Hovedtelefonernes unikke kombination af enestående design og naturlig, uforvrænget lyd gør det muligt for brugeren at fordybe sig i enhver sangs detaljer. Baseret på forskning der er udført i samarbejde med Audio Engineering Society, har AKG erfaret, at en nøjagtigt specificeret lydkurve og frekvensrespons har en direkte sammenhæng med optimal lydkvalitet og lytte-præferencer. AKG N5005 er udviklet med denne lydvidenskab, som foretrækkes blandt de mest kvalitetsbevidste lyttere.

 

Annonce:

AKG N5005s er certificeret med Hi-Res Audio fra Japan Audio Society, og med AKG-patenteret lydfilter-teknologi opnås en helt fantastisk lydoplevelse. Understøttelsen af Hi-Res Audio Support betyder, at brugeren kan nyde de mest raffinerede lydnuancer af lyden i studiekvalitet.

“AKG N5005 er udstyret med legendarisk studielyd i et enestående design, der imødekommer kravene fra nutidens sofistikerede lyttere og audiofile,” siger Jessica Garvey, Vice President, Headphones and Wearables, Lifestyle Audio Division hos HARMAN. ”Styrken ligger i hovedtelefonernes detaljer, da de formår at levere den samme høje lydkvalitet som kunstnere og lydteknikere arbejder med i studiet og samtidig forbinder brugeren med sin foretrukne musiktjeneste”.

Med AKGs prisvindende kvalitetslyd leverer hovedtelefonerne krystalklar lyd med en varm basgengivelse, der sammen skaber den ultimative, kompromisløse lydoplevelse. Hybriden mellem One Dynamic og Quad BA Drivers skaber en perfekt afbalanceret 5-vejs in-ear hovedtelefon med meget lille forvrængning, præcise mellemtoner og krystalklare høje toner. Audiofile får samtidig mulighed for at øge bas-niveauet, lineær lyd og de høje toner fra musikken tilpasset personlige præferencer.

Derudover er hver enkelt hovedtelefon på elegant vis udviklet i ridsesikker, højglans sort keramik og tildelt et unikt serienummer, som vises på den sofistikerede emballage og på det luksuriøse etui. Såfremt musikelskere foretrækker en trådløs lytteoplevelse, medfølger der en udskiftelig Bluetooth-dongle. Donglen er udstyret med en 3-knaps fjernbetjening samt mikrofon til telefonsamtaler, der giver brugeren 8 timers batteritid ved trådløst brug.

 

Pris og tilgængelighed

AKG N5005 er tilgængelig fra foråret 2018 til en vejledende pris på 7500 DKK på AKG.com og hos udvalgte forhandlere.

AKG N5005 egenskaber

  • 5 drivere (9.2 mm + Quad BA drivers)
  • 4 lydfiltre (Bass Boost, Reference Sound, Semi-High Boost, High Boost)
  • To aftagelige twistkabler i høj kvalitet
  • High-Res Audio Support
  • Bluetooth-dongle med mikrofon, fjernbetjening og 8 timers batteritid
  • Fire sæt ørepropper og 3 sæt SpinFit® ørepropper
  • AKGs prisvindende kvalitetslyd – dyb bas og rigt mellemregister
  • Etui, rengøringselementer og flyadapter medfølger
Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
KILDEPressemeddelse, Harman
Forrige artikelGoogle sælger en Home i sekundet
Næste artikelSennheiser sætter ny audiofil standard med lanceringen af HD 820
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.