Forside Nyheder

Ansigstgenkendelse kan blive bedre i GALAXY S9

-

Om få uger viser Samsung deres nyeste flagskib frem for verden.

Som der dog efterhånden er tradition for, har vi allerede fået et kig på, hvordan telefonen kommer til at se ud.

Annonce:

Selv om der ikke er sket så meget med det ydre design, så kan der være sket en del med ansigtsgenkendelses-mekanismen i S9.

Samsung lancerede ansigtsgenkendelse som identifikation længe før Apple indførte Face ID i iPhone X, men sidstnævnte har den fordel, at det også virker i mørke.

Det kommer ansigtsgenkendelsen i S9 også til at kunne, hvis man skal stole på informationer, Android Police har fået fingre i. Angiveligt findes der i en kommende version Samsungs Indstillinger-app, noget der hedder ‘Intelligent Scan’. Det er en funktion, hvor den indbyggede iris-scanner og kameraets ansigtsgenkendelse samarbejder om identifikation af brugeren.

Det skulle give en mere præcis ansigtsgenkendelse, der også virker under forhold med lavt lys, som vist på nedenstående video, der blev opdaget ved samme lejlighed.

GALAXY S9 bliver lanceret ved en presse-event 25. februar, så der finder vi ud af, om Intelligent Scan når at komme med i S9.

 

 

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft løser problemerne med Intels ’Spectre’-patch…midlertidigt
Næste artikelTDC sælger data om mobilbrugeres færden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.