Forside Produkter HiFi & Surround

Beyerdynamic DAC løfter lyden på Apple og Android

-

Mobil beyerdynamic hi-res DAC løfter lyden på Apple og Android enheder.

 

Annonce:

Med en DAC (digital til analog konverter) til den mobile enhed kan lydkvaliteten løftes, og nu er beyerdynamic klar med en kompakt i hi-res kvalitet.

Beyerdynamic Impacto universal DAC tilsluttes afspiller (smartphone, tablet eller computer) via USB eller Lightning, hvorefter den sørger for at forbedre omsætningen fra digital lyd på enheden til analog lyd i hovedtelefoner (eller øretelefoner).

 

Flere typer USB-kabler samt Lightning (Apple) medfølger

De små lysende knapper er overtrukket med et blødt materiale, der er behageligt at røre ved. Det giver alt i alt en blød og glat overflade, og forhindrer snavs i at trænge ind i kabinettet.

Impacto leveres inkl. strømforsyningsbatteri. Elegant og gennemtænkt, som Impacto universal selv, fastgøres batteriet magnetisk bag på det 7 millimeter tynde DAC-kabinet.

Til Android smartphones er batteriet ikke nødvendigt, da strømforsyningen her sker via det medfølgende micro USB eller USB-C kabel (USB On-The-Go).

 

 

DAC’en er en Sabre32 Mobile Reference DACTM, der klarer hi-res audio i op til 32 bit / 384 kHz, og en lysdiode på enheden viser hvornår der modtages hi-res musik.

Der understøttes DSD (Direct Stream Digital) på 2,8 og 5,6 megahertz.

Størrelsen på enheden er 63 x 32 x 7 mm uden batteri og 65 x 35 x 16 mm med. Vægten uden batteri er 12g.

 

 

Pris og tilgængelighed

Beyerdynamic Impacto universal koster kr. 2.899,-

Lander i butikkerne i denne måned (januar 2018).

Forhandles bl.a. af AV-Connection, Headaudio og Coolshop. Andre forhandlere kan oplyses af distributøren på tlf. 45 82 19 19.

 

Annonce:
Forrige artikelKanal 5: Vi vil overhale TV3 i 2019
Næste artikelTidal forlænger: 3 måneders gratis streaming (også HiFi)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.