Forside CES CES 2018

BFE Tal: OLED salg steget 185 procent

-

Salget af OLED skærme stiger stadig – Og selvom salgstallene ikke kan sammenlignes med LCD endnu, så tager OLED endnu engang et kvantespring i salgstal, mens LCD skærme falder 28 procent.

På CES i Las Vegas er Brancheforeningen for forbrugerelektronik klar med nye salgstal for 2017 fra GfK. Tallene dækker perioden januar-november, og det er positiv læsning for 4K indholdsudbydere. Da en stor del af de skærme der sælges i dag, er med 4K. Hele 61 procent af nye TV der sælges er med understøttelse for 4K.

OLED Salget var i 2017  på 9.000 skærme mod 4.000 i 2016 og 2.000 i 2015. Det er en stigning på hele 185 procent, og selvom det ikke er store tal, så giver det alligevel forhåbninger for endnu bedre tal i 2018, nu hvor LG planlægger at lade priserne på OLED falde yderligere.

Annonce:

Sammenligner man tallene mellem LCD og OLED, så er det stadig LCD teknologien der fører stort. I Danmark blev der i de første 11 måneder af 2017 solgt 357.000 LCD TV. Det er et fald på 28 procent, sammenlignet med 2016.

 

Laile K. Rasmussen. Foto: BFE

Glæde hos BFE

Hos BFE er der stor glæde over at danskerne tager nye skærmteknologier til sig. Og direktør for BFE Laila K. Rasmussen fortæller recordere.dk, at det er positivt at danskerne stadig er gode til at tage se de muligheder som nye teknologier giver.

Til recordere.dk fortæller Laila K. Rasmussen, at man på CES 2018 i Las Vegas også kan se Samsung fremvise en ny teknologi de kalder MicroLED.

 

Annonce:
Forrige artikelJBL Klar med assistent med video
Næste artikelNye tal fra Hulu viser, at eksklusivt indhold betaler sig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.