Forside CES CES 2018

CES i Las Vegas gik i sort

-
Strømsvigt på LG’s stand (foto: recordere.dk)

Lidt efter kl. 11.00 lokal tid, gik haller på CES 2018 i Las Vegas i sort. Et strømsvigt lukkede alle stande, og dele af udstillingen var uden strøm i to timer.

Central Hall på CES er den hal hvor firmaer som Samsung, Sony, LG, Panasonic, Nikon, Intel og mange mange flere holder til. Her deltog Recordere.dk kl. 11 i en rundvisning hos LG, da hele hallen gik i sort.

Det viste sig senere at en stor del af det messecenter der hedder LVCC (Las Vegas Convention Center) gik i sort, og det fik de besøgende til at finde mobiltelefonerne frem og tænde for lyset, så standene blev omdannet til en form for ‘koncert’ uden musik.

Annonce:

Senere blev alle gæster dog bedt om at forlade hallerne, indtil strømmen vendte tilbage og standene var “rebootet”.

Årsagen til strømsvigtet er endnu ikke fundet, men fejlen er lokal, da der var lys på gangene rundt omkring hallen. Alle haller der ligger i LVCC (Las Vegas Convention Center) er ramt, og de besøgende blev bedt om at forlade hallerne, og passe på når de gik rundt i de mørklagte lokaler.

 

 

Opdatering

CES mener det var overgang i en transformatorstation forårsaget af kondensvand efter regn dagen før. Her er deres senere udmelding:

CES 2018 Statement on Limited Power Outage

Las Vegas, NV, January 10, 2018 – The following statement is attributed to the Las Vegas Visitor and Convention Authority, NV Energy and Consumer Technology Association (CTA), regarding the limited power outage in the Las Vegas Convention Center:

“Today at approximately 11:15 AM, the Central Hall and South Hall bridge meeting rooms at the Las Vegas Convention Center lost power. Power in the South Hall was restored within minutes, and power has now been fully restored to all areas.

A preliminary assessment indicates that condensation from heavy rainfall caused a flashover on one of the facility’s transformers. We are grateful to NV Energy for their swift assistance, to our customers and their clients for their patience and to the staff for ensuring the safety and security of all attendees and exhibitors.”

 

Kom til at tage over to timer

Et så massivt strømsvigt, påvirkede CES resten af dagen, da det kommer til at tage tid, før udstillerne får alt deres hardware op igen, og hvis de har fået ødelagt diske eller elektronik der styrer standene tager det nok længere tid.

 

Annonce:
Forrige artikelFire spændende nyheder fra Philips Hue på CES
Næste artikelDanske Hifi-virksomheder dropper CES
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.