Forside CES CES 2018

Er det her CES’ mest eksklusive pladespiller?

-

Der er kun lavet 175 af dem.

Hvor mange formentlig vil sukke efter Technics’ seneste version af deres genoplivede SL-serie, er der langt mere ekslusivitet over Pro-Jects ’175’-version af deres ’Classic’-pladespiller.

Annonce:

Tallet 175 er naturligvis ikke helt tilfældigt. Denne grammofon er lavet for at fejre Wiener-filharmonikernes 175 års jubilæum.

Af samme grund er hele overfladen lavet af messing – og ikke bare messing, men den samme type messing, man laver blæseinstrumenter med, der normalt hører til i netop et symfoniorkester.

Messing-materialet til pladetallerken og overflade er endda lavet af et af de firmaer, der leverer messing til blæseinstrument-producenter.

Og for lige at sætte prikken over i’et, så er det lille håndtag på pickup-armen, man løfter armen med, samt knapperne, der vælger rotationshastighed, taget direkte fra et par blæserinstrumenter.

Pro-Jects 175-pladespiller koster kun det halve af Technics nye SL-1000, altså 10.000 dollar. Til gengæld kan den være svær at finde, netop på grund af det begrænsede oplag.

Annonce:
Forrige artikelVifa vifter med fanen på CES
Næste artikelPlex til Xbox One får support for HEVC
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.