Forside Nyheder

Docma er en ny nordisk streamingtjeneste fra holdet bag Illustreret Videnskab

-

Holdet bag Illustreret Videnskab, er klar med en nordisk streamingtjeneste, der kun sender dokumentarudsendelser. Tjenesten hedder Docma, og er gratis de første 14. dage.

Idéen med Docma er at lancere nye dokumentarfilm om historie og videnskab, og som medlem får man adgang til alle dokumentarfilm på Docma.

Annonce:

Hver dokumentarfilm ledsages af en række artikler, hvor man kan dykke et lag dybere ned, og blive klogere på de enkeltedokumentarfilms temaer. Hver uge vælges en ny dokumentarfilm, og der udskiftes løbende i både artikler og film.

 

Nordisk tjeneste med tekniske begrænsninger

Det er Bonnier Publications, der står bag Docma, og tjenesten er lanceret med danske, svenske, norske og finske undertekster og artikler.

Lige nu er Docma under udvikling, og derfor er man kun klar med understøttelse for Chromecast, og dette kun fra Android og Chrome browsere. Men Docma arbejder på native apps til Android, iOS og Apple TV, men det er for tidligt at sige hvornår disse apps er klar.

 

Prøv 14 dage gratis, og derefter koster det 59 kr. om måneden

Docma har en gratis prøveperiode på 14. dage, hvor man frit kan melde sig ud igen, og efter prøvetiden koster det 59 kroner om måneden.

Recordere.dk har fået en gavekode, som du kan bruge, og så få den første måned for 9 kr. efter de første 14 dage. Bruger du dette link, og gavekoden “MortenSkeldal“, så kan man spare 50 kr på den følgende måned. Du kan melde dig ud med det samme, hvis det ikke er noget for dig.

 

Annonce:
Forrige artikelTOP 10: De mest populære mobiler i december 2017
Næste artikelJohn Williams er ind over musikken til ’Solo: A Star Wars Story’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.