Forside Nyheder

Ears-on: Jabra 65T

-

Danske Jabra opnåede status som et internationalt topnavn indenfor Bluetooth-headset, da den bølge rullede over verden første gang.

Siden har de fastholdt denne status ved at lave trådløse øretelefoner i verdensklasse, både i stilen med et kabel mellem ørepropperne og ’true wireless’-øretelefoner.

Især har deres Elite Sport fra sidste år vakt opmærksomhed på grund af den indbyggede pulsmåler. Men i år har de på CES lanceret to nye modeller, der koster under 200 dollar, som kommunikationsdirektør Claus Fonnesbech fortæller Recordere er den magiske grænse for, hvornår folk gider købe sådanne produkter.

I Danmark kommer 65T og 65T Active til at koste henholdsvis 1.299 kr. Og 1.499 kroner.

De har ikke pulsmåler indbygget, men har til gengæld tæt integration med Alexa, så man kan bruge denne til at kontrollere øretelefonernes egne funktioner og ikke bare apps på telefonen. Man kan dog også både starte Google Assistant og Siri med disse ’hearables’, og bruge assistenten på sin smartphone.

Derudover har hver øreprop fire mikrofoner indbygget, der ud over at videreformidle stemmen i telefonsamtaler, også leverer data om udenomsstøjen til chippen i 65T, der så kan filtrere denne fra, så ens samtale går klart og tydeligt igennem.

65T Active er lavet til sportsfolket, og for de ekstra 200 kroner får man belægning på ørepropperne, der er modstandsdygtig overfor sved.

Vi havde ikke mulighed for at tjekke lyden i 65T, men stoppe dem i ørerne kunne vi da. Og man kan godt mærke Jabras lange erfaring med at lave de her produkter. Med den rette størrelse gummidup sad øretelefonerne tæt og komfortabelt i ørerne uden at stikke for meget ud eller virke udiskrete. De føles lette og som om, man sagtens kan have dem i ørerne i længere tid ad gangen.

Ifølge Jabra kan 65T og 65T Active klare fem timers afspilning på en opladning, og der er to yderligere opladninger at hente i den medfølgende æske.

Annonce