Forside CES CES 2018

Hyperdrive USB-C hub med trådløs opladning

-

Så er selskabet Sanho, der stod bag sidste års store Kickstarter succes med HyperDrive, er klar med en ny kampagne på Kickstarter. Den 15. januar kan du bestille deres nye HyperDrive 8-in1 USB-C Hub der også har 7.5W Qi trådløs opladning til de nyeste iPhones.

På CES 2018 i Las Vegas viser Sanho deres nye USB-C hub frem, som har både USB 3.1 porte, gigabit ethernet, HDMI i op til 4K, Micro- og SD kortlæser samt trådløs opladning i op til 15W.

Annonce:

Den nye hub har også LED display indbygget så den kan vise hvad strømstyrke den oplader med. Ifølge Sanho skulle den understøtte iPhone 8/8Plus & iPhone X opladning ved 7.5W.

 

Premiere på CES, og kan bestilles fra 15. januar

Det bliver på Sanho’s stand at den nye HUB får premiere, og fra den 15. januar kl. 19.00 dansk tid, kan den bestilles via en KickStarter kampagne. Prisen bliver 69 USD (ca. 430 kr.) for at støtte den. Sidst sendte Sanho fra Europa, og der kom derfor ikke ekstra told og skat på, men det er ikke oplyst endnu, om det bliver tilfældet med den nye kampagne.

 

Du kan læse mere om Hyper 8-in-1 hub på dette link.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Forrige artikelLG ruller bogstavligt talt nyt OLED ud på CES
Næste artikelNvidia kommer med en 65″ Gaming monitor med indbygget Shield
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.