Forside Nyheder

Kanal 5: Vi vil overhale TV3 i 2019

-
Kanal 5 vil ind i endnu flere stuer (foto: recordere.dk)

I starten handlede Kanal 5 om reality TV, og udsendelser for den yngre generation. Den opfattelse vil Kanal 5 nu ændre, og satse på et endnu bredere publikum i 2018.

Inden udgangen af 2019 skal Kanal 5 have overhalet TV3. Det er ambitionen for Anne Garlichs, der er programdirektør hos Discovery Networks Danmark.

I et interview på politikken.dk, fortæller hun at sportsrettigheder skal være med til at vippe TV3 af pinden. I 2017 var TV3’s seerandel 11,2%, mens Kanal 5 havde 9,6%, og allerede i 2018 vil Kanal 5 komme endnu tættere på med rettigheder på bl.a. OL.

Annonce:

Vi vil gerne være en hovedkanal og nå bredt ud. Og det sikrer sportsbegivenhederne, for det er ’must see’

Anne Garlichs fortæller til Politikken at det er vigtigt at have gode rettigheder, og at for at blive en hovedkanal for seerne, så er det vigtigt at sikre sig gode rettigheder til store sportsbegivenheder. EM og VM kvalifikation i fodbold, og rettighederne til OL på Eurosport som Discovery Networks også ejer, skal være med til at sikre fortsat vækst.

Reality skal dog stadig være en del af Kanal 5

Til foråret lancerer Kanal 5 en ny reality-serie. Den hedder “Forenet med fjenden”, og der sætter man f.eks. en indvandrer og en nationalist eller en Brøndby-fan og en FCK-fan til at dyste mod hinanden.

Annonce:
KILDEpolitikken.dk
Forrige artikelPlextor afslører deres hurtigste konsum SSD på CES
Næste artikelBeyerdynamic DAC løfter lyden på Apple og Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.