Forside CES CES 2018

Netflix reklamerede for ’Altered Carbon’ på CES med kunstige mennesker

-

Netflix er ikke et firma, der normalt udstiller på CES.

Men alligevel var streamingtjenesten til stede i år – i forklædning.

Annonce:

En stand i messecenterets sydlige hal så ud til at være beboet af firmaet Psychasec.

Firmaet reklamerede med, at man kunne købe sig en såkaldt ’Sleeve’. Det er en kunstigt fremstillet menneskekrop, som man kan få overført sin hjerne og personlighed til, når ens gamle krop er ved at blive slidt op.

Psychasec havde medarbejdere på plads til at fortælle om processen, og man kunne endda komme igennem en informations-stander, hvor man kunne høre mere om, hvordan det foregår.

Det er naturligvis science fiction, men god science fiction. De to kunstige kroppe udstillet forrest på standen var temmelig uhyggelige at se på.

Omme bag på standen hang der plakater, der så ud som om, de var hængt op af aktivister, der protesterede mod Psychasec og kaldte både udødelighed og ’Sleeves’ amoralske. Og kun, hvis man kiggede nederst og bagerst på standen, kunne man se, hvad det hele handlede om.

Hele standen var en gimmick-reklame for ’Altered Carbon’-serien, der får premiere 2. februar på Netflix. Den handler netop om en fremtid, hvor man kan skifte sin krop ud, hvis man vil, og svenske Joel Kinnaman (Kendt fra ’The Killing’, ’House of Cards’ og, meget passende, genindspilningen af ’Robocop’) spiller hovedrollen.

Han er en død soldat, der får en ny krop for at løse en mordgåde i denne fremtid. Serien er i øvrigt er baseret på Richard K. Morgans bog af samme navn. Der er i øvrigt lige landet en ny trailer for serien, som du kan se her:

 

Annonce:
Forrige artikelAndroid telefon med to skærme: Hands-on med ZTE Axon M
Næste artikelVi mødte Pong-bordets skabere – produktionen starter om få uger
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.