Forside Nyheder

Nokia fjerner funktionen, der gør deres mest intelligente badevægt unik

-

Da Nokia overtog Withings, overtog de samtidig et af firmaets flagskibsprodukter.

Det er deres intelligent Body Cardio-badevægt, der som navnet antyder, er i stand til at måle på ejerens hjerte- og kredsløbssundhed. Eller rettere, det VAR den i stand til.

Annonce:

Body Cardio får nemlig nu frataget den funktion, der gør den unik i forhold til alle andre intelligente badevægte. Da den blev lanceret af Withings i sin tid, påstod firmaet, at vægten kunne måle brugerens Pulse Wave Velocity-tal, som er en indikator af, hvor hurtigt blodet suser rundt i kroppen.

Det sidste er en information, der sammen med ens blodtryk kan give en god indikation af, hvor godt kroppens kredsløb har det.

Men netop Pulse Wave Velocity-målingen forsvinder nu fra vægten. Den næste softwareopdatering til vægten kommer til at fjerne funktionen fra eksisterende vægte, og nye eksemplarer kommer ikke til at have funktionen ombord.

Nokia vil ikke ud med detaljerne om grunden til at funktionen forsvinder, men skriver blot i en FAQ, at de er blevet opmærksomme på, at funktionen kræver yderligere godkendelse fra myndighederne, end de allerede har.

Vægten vil dog stadig kunne måle puls, kropssammensætning og…vægt.

Annonce:
Forrige artikelTDC samler nu 500 udviklere i en ny enhed
Næste artikel’Thor: Ragnarok’ kom ud til den lille skærm en måned for tidligt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.