Forside Nyheder

Nye tal fra Hulu viser, at eksklusivt indhold betaler sig

-

Det har været svært at sige noget om,  i hvor høj grad det kan betale sig at satse på eksklusivt indhold på en streamingplatform.

Netflix afslører sjældent deres seertal, og selvom de og Amazon er de bedste eksempler på streamingtjenester med originalt indhold er det svært at sige, om det er deres brands og alle de øvrige tilbud, der bærer succesen.

Annonce:

Men nu har vi fået endnu et signal om, at originale indholdssatsninger i høj grad tiltrækker nye, betalende kunder. Den amerikanske streamingtjeneste Hulu har netop meddelt, at de nu har 17 millioner abonnenter.

Det er en 40 procents stigning i forhold til 2016, og kan i høj grad tilskrives deres satsning på originalt indhold, der for alvor kom igang forrige år.

Satsningen kulminerede dog foreløbigt sidste år med ’The Handmaid’s Tale’ (bill.), der søndag blev en af Golden Globe-festens store vindere, og som også har vundet Emmy’er.

Annonce:
Forrige artikelBFE Tal: OLED salg steget 185 procent
Næste artikelMicrosofts Meltdown/Spectre-patch låser AMD-baserede pc’er
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.